ONZE DIENSTEN.

LIEVER PERSOONLIJK CONTACT? BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES!

ENERGIE.

Betaal je teveel voor je energie en wil je graag besparen? Collectief Besparen biedt energie aan met lagere prijzen en betere voorwaarden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Je hoeft niet het volle pond te betalen bij een energiemaatschappij als het elders goedkoper kan. Het is dus de moeite waard om de mogelijkheden door ons te laten uitzoeken. Dit scheelt jou weer de nodige keuzestress.

Wij helpen zowel de grootste als de kleinste klant. Of het nu gaat om particulier, ZZP of MKB, wij regelen het! Wij onderhandelen altijd voor betere prijzen en voorwaarden in jouw belang. Aangezien we met meerdere leveranciers samenwerken, profiteer je altijd van een aantrekkelijk en veelzijdig aanbod. Daarnaast voeren we jaarlijks een controle uit om te kijken of je elders beter of goedkoper uit bent. Hoe fijn is dat!

WIL JE WETEN HOEVEEL JE  KUNT BESPAREN? NEEM CONTACT OP!

INTERNET, TV & BELLEN.

TV, internet en bellen zijn tegenwoordig belangrijke diensten waar iedereen gebruik van maakt. Er zijn veel verschillende aanbieders en welke provider voor jou het beste is hangt af van je voorkeuren. Hierbij gaat het niet alleen om de prijs van het abonnement, maar ook bijvoorbeeld de benodigde internetsnelheid.

Wij werken samen met meerdere aanbieders op het telefoon-, kabel- en glasvezelnetwerk waardoor we altijd een scherp aanbod hebben voor zowel particulieren als bedrijven. Heb je een nieuwe woning of bedrijfslocatie? Wil je een vergelijking maken met je huidige situatie? We adviseren je graag over onze mogelijkheden!

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT OP!